How To Download Subtitle (MALAY)

How To Download Subtitle (MALAY)

How To Download Subtitle (MALAY) Comments:

Android User: subscene

Hanisah mat said: really helpfull!!

Muhd Faiz: Aku punya BluRay HD Videoo…mcm na dpt kn Subtitle Mcm dekat Wayang skali ada Malay English China?

faisol fikri: kalau guna mac nk actrack file mcm mnn huhuhu?

hanna marie: dekat handphone tk bole detect ke?

mohammad al amin: amer yang kat adalam video tu kan boleh guna kat dvd player laptop tak…saya ada dvd tapi tiada sub mlay…eng ja…saya tak paham sangat eng…harap pm saya pls kt fb nama fb putera harimau mail…. [email protected]

Amer Asyraf: Encoder 4.. kan ada dalam video 2.. ko ce try tengak.. da lupa la..

Syarul Ridzuan: kau gune apa sofware nk rakam ni bagi link

× Halo kak, ada yang bisa dibantu?